Editura Booklet aduce în atenția cititorilor, de aproape douăzeci de ani, titluri de succes atât în domeniul educațional, cât și în literatura pentru copii și adolescenți. 

Booklet este prezent în școli prin manualele de limba română, limbile franceză și engleză și printr-o gamă variată de materiale auxiliare didactice. Cărțile propuse de autorii noștri, profesori cu experiență din catedrele de limbă română, limbi străine, matematică și științe ale naturii, științe umaniste, s-au dovedit a fi un suport real în procesul de învățare al elevilor, datorită conținutului dinamic și cuprinzător. În aceeași măsură, titlurile noastre de ficțiune compun un portofoliu bogat care adună deopotrivă autori străini și români, lăsându-le cititorilor posibilitatea de a lua contact cu diferite stiluri și teme literare: aventură, cunoaștere, istorie, fantasy.

Până pe 30 decembrie, editura Booklet oferă reduceri de până la 50% pentru auxiliare didactice, manuale școlare și cărți de ficțiune. Cărțile aflate în promoție pot fi consultate la: https://booklet.ro/categorii/promotii/ și la https://booklet-fiction.ro/categorii/promotii/

Editura Booklet este un partener de încredere pentru copiii și tinerii din școlile românești, ajutându-i, cu seriozitate, să treacă prin examene și deschizându-le, cu perseverență, calea către pasiunea pentru literatură.

Multumesc, 
Sorin Nistor

Tel +40 21 4401002 | +40 21 4303095
Editura BOOKLET
www.booklet.ro

sigla