Va scriu din partea Departamentului de Chimie al Facultatii de Matematica si Stiinte ale Naturii din cadrul Universitatii din Craiova, care are placerea si onoarea sa va informeze ca, sub egida Societatii de Chimie din Romania si in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, va organiza cea de a patra editie a Simpozionului National de Chimie de la Craiova, in data de 23 nov. 2013 (amfiteatrul BB 309 din cladirea Departamentului de Chimie, Craiova, Calea Bucuresti nr. 107 I).

Organizatorii acestei manifestari stiintifice, animati de dorinta unei colaborari cat mai largi cu cadrele didactice care predau Chimie, Fizica sau Biologie (si nu numai!) in invatamantul preuniversitar (mai ales din perspectiva unificarii, in anii urmatori, a acestor discipline sub titulatura “Stiinte”), ofera sansa de a fi participanti la eveniment chiar si colegilor care nu pot fi prezenti in Craiova, la data mentionata mai sus.
Participanții (prezenti sau nu la Craiova) vor primi o diploma personalizata de participare la Simpozion, iar achitarea fiecarei taxe asigura primirea programului manifestarii stiintifice si volumului de rezumate aferent acesteia – care va aparea sub forma unui numar special al revistei Analele Universitatii din Craiova, seria Chimie (in Editura Universitaria), cu ISSN (ceea ce este foarte util colegilor din invatamantul preuniversitar).
Mai exact, pentru o lucrare cu mai multi autori, se poate achita o singura taxa (caz in care unul dintre acestia – autorul de corespondenta – va primi volumul si celelalte documente), dar, daca si ceilalti autori doresc documentele complete, acestia vor trebui sa plateasca, fiecare, taxa de participare (eventual pe acelasi ordin de plata sau foaie de varsamant).
Taxa de participare este de 40 lei pentru membrii Societatii de Chimie din Romania și 60 lei pentru ceilalti participanti, la care se adauga 15 lei daca se solicita expedierea postala a documentelor.
(Atentie! Se poate plati taxa de participare de catre mai multi autori, dar taxa postala o singura data, daca se doresc volumele in acelasi plic!)
Cadrele didactice interesate de participarea la Simpozionul National de Chimie de la Craiova sunt rugate sa parcurga urmatoarele etape:
* adresati orice eventuala intrebare legata de aceasta manifestare stiintifica prin e-mail, specificand caSubiect: SIM, la adresa simona.sbirna@gmail.com
 
trimiteti, la adrea de e-mail de mai sus, specificand ca Subiect: SIM REZ, un rezumat de maximum o pagina al lucrarii dumneavoastra (in limba romana), care sa se incadreze in sablonul pe care vi-l trimit in attach (de asemenea, veti gasi atasat si un model de rezumat, pentru o mai buna orientare); mentionez ca NU vi se va solicita, ulterior, nici lucrarea in extensosi nici prezentarea .ppt a acsteia – in cazul in care nu puteti/ nu doriti sa fiti prezenti la lucrarile Simpozionului.
* dupa ce veti primi OK din partea redactiei (sau observatii asupra unor eventuale erori pe care le veti remedia, si apoi OK-ul final), achitati taxa de participare, virand-o în contul: RO 73 RNCB 0134 0416 4391 0001, deschis la BCR – C.U.I. 14092543 (titular: Fundaţia I. G. Murgulescu).
* scanati ordinul de plata primit sau foaia de depunere numerar (precum si legitimatia, valabila in anul 2013, de membru al Societatii de Chimie din Romania, daca faceti parte din aceasta organizatie profesionala) si trimiteti documentul/documentele, in attach, pe aceeasi adresa de e-mail, mentionand clar destinatarul si adresa (inclusiv codul postal) care se doresc a fi scrise pe plicul pe care urmeaza sa vi-l trimitem, specificand ca Subiect: SIM TAXA + ADRESA.
 
veti primi o instiintare ca am primit aceste date, urmata de o alta, atunci cand plicul a pornit catre dumneavoastra, prin posta, recomandat.
va rugam sa confirmati primirea documentelor (volumul de rezumate, programul manifestarii stiintifice si diploma personalizata de participare), printr-un e-mail avand ca Subiect: SIM VOL.
Totul este cat se poate de simplu!
Va asteptam cu interes ideile, si vom fi onorati sa va fim colaboratori!
 
Departamentul de Chimie
Facultatea de Matematica si Stiinte ale Naturii
Universitatea din Craiova
 
persoana de contact:
conf. dr. chim. Simona SBIRNA

SIM exemplu

SIM sablon

Reclame