Actavis este sponsorul olimpiadei internationale. De multi ani asigura pemii si burse pentru olimpicii nostri. Cred ca ar fi frumos sa fim alaturi de ei si sa-i votam. Rugati pe cei pe care ii cunoasteti si mobilizati cat mai multe persoane. Nu este vorba de un castig in bani pentru Actavis, ci doar de o promovare a ceea ce fac ei pentru olimpicii nostri. Cititi mai jos cum trebuie procedat. E simplu.

Programul Actavis sustine performanta a fost selectat si nominalizat la categoria Campanii sociale din cadrul Galei farmacistilor 2012 organizata la inceput de decembrie de Colegiul Farmacistilor din Romania.

Faptul ca suntem printre cei cinci nominalizati ai acestei categorii este o mare bucurie si ne bazam pe sprijinul tuturor colegilor, prietenilor, cunoscutilor, toti cei care aleg sa sprijine aceasta initiativa de CSR valoroasa.

Va invitam sa ne sprijiniti votand in favoarea acestui program, cu urmatoarele mentiuni:

–          Va trebui sa accesati  linkul http://www.universfarmaceutic.ro/evenimente si in zona din dreapta veti regasi categoriile din concurs si nominalizatii in cadrul fiecarei categorii;

–          Se poate vota zilnic (deci multiplu) pana la data de 6 decembrie ora 12 AM, dar nu mai mult de o data pe zi de la acelasi IP;

–          Daca incercati sa votati de mai multe ori in acceasi zi nu se intampla nimic, dar va este afisat clasamentul in acel moment.

image003

Ana-Maria Draganica

Communication Manager

Actavis

Sos. Odaii nr. 179-185 t +40751120033 @ adraganica@actavis.com

Bucharest , sector 1 13604 Romania f +40213514565 w http://www.actavis.com/ 

Internal VoIP number t 4001115

Reclame