Rezultate Olimpiada Nationala de Chimie 2012

În perioada 1-6 aprilie 2012, a avut loc la Baia Mare, judeţul Maramureș faza naţională a  Olimpiadei de chimie, ediţia a 46-a , la care a participat un lot format din 11 elevi.

S-au obţinut 10 distincţii: 2 menţiuni M.E.C.T.S. şi 8 menţiuni speciale. De asemenea, eleva Leizeriuc C. Adnana Maria de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava îndrumată de d-na profesoară Capbun Dana-Gabriela s-a calificat în lotul național de chimie.

Rezultate Olimpiada Nationala de Fizica 2012

În aceeaşi perioadă s-a desfăşurat în județul Ilfov faza naţională a  Olimpiadei de fizică, la care a participat un lot format din 10 elevi.

S-au obţinut: 2 menţiuni M.E.C.T.S., 1 medalie de aur, 3 medalii de argint, 2 medalii de bronz, 2 mențiuni speciale,  şi o calificare în lotul naţional de fizică.

Premiile speciale sunt acordate de Societatea Română de fizică, pe baza clasificărilor, conform Regulamentului Olimpiadei Internaţionale de fizica

De asemenea, elevul Pahomi V. Eugen Tudor de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava îndrumat de d-na profesoară Rotaru Fanica s-a calificat în lotul național.

Olimpiada Nationala de Astronomie si Astrofizica 2012

În aceeaşi perioadă s-a desfăşurat în județul Ilfov faza naţională a  Olimpiadei de astronomie și astrofizică, la care a participat un lot format din 6 elevi.

S-au obţinut: 1 premiu III, 1 mențiune M.E.C.T.S. şi două calificări în lotul naţional, de către elevii Bompa D.Remus-Ştefan și Vacariuc L.Mircea-Călin  îndrumați de d-na profesoară Dominte Doina de la Colegiul National ,, Nicu Gane” Fălticeni și d-l profesor Crăciun Petru de la Palatul Copiilor Suceava.

Rezultate Olimpiade 2012 (versiunea 4 mai 2012)

Anunțuri