Stimati colegi,
Proiectul „Comenius network /SEEP Platforma europeana de educatie a stiintelor” derulat de Colegiul Tehnic „Mihai Bacescu” Falticeni se afla in al treilea an si se va incheia in septembrie 2012. Ca o sinteza a integii activitati, in lunile aprilie mai 2012 va avea loc, in toate cele 16 institutii partenere, o manifestare stiintifica de amploare sub genericul EUROPEAN SCIENCE YOUTH DAY .
Pentru desfasurarea acestei manifestari  la Colegiul Tehnic „Mihai Bacescu” Falticeni, in data de 5 APRILIE 2012, lansam astazi APELUL LA COMPETITIA DE PRODUSE care sa reflecte creativitatea elevilor IN DOMENIUL STIINTELOR.
Sectiuni :
– POSTERE
– EXPERIMENTE
La acesta manifestare poate participa orice elev de liceu si profesorul care il coordoneaza
Reguli de participare :
Profesor din disciplinele : matematica, fizica, chimie, biologie, informatica, tehnologii va identifica cel putin 1 subiect si elevul cu care va lucra pentru una din sectiunile de mai sus.
Fisa de inscriere( in attach) o veti trimte pe mail la adresa magda_112002@yahoo.com
Termenul de predare a fisei de inscriere in competitie si a produsului : 1 martie 2012
Continutul scris/ vorbit sl produselor trebuie exprimat in limba engleza.
Posterul trebuie sa aiba dimensiunea A 1
Experimentul trebuie sa fie prezentat video, pe DVD, needitat, de maxim 2 minute. Prezentarea poate fi facuta direct in laborator, utilizand tabla inteligenta sau flipchart. Subiectul experimentului trebuie sa reflecte un domeniu al unei viitoare cariere (Incalzirea globala, Hrana sanatoasa, Energia regenerabila, Reciclarea produselor)
Produsele vor fi prezentate in cadrul activitatii din 5 aprilie 2012.
Toti participantii vor primi diplome semnate de coordonatorul proiectului  Universitatea G.Marconi din Roma.
Cele mai bune 2 produse vor fi prezentate direct de elev si profesorul sau la Kocaeli Turcia, respectv Madrid Spania unde se vor reuni pentru aceasta manifestare reprezentati din toate institutiile  partenere
Avem astfel sansa sa punem in valoare creativitatea elevilor, maestria noastra didactica si sa reprezentam cu succes Romania la nivel european.
Va sta la dispozitie pentru alte detalii coordonatorum proiectului,  prof. Magda Grigoras.
Reclame