În perioada 25 – 28 mai 2011 se vor desfăşura la Călăraşi cea de-a 13 a ediţie a Concursului Naţional de Ştiinţă şi Tehnică pentru Elevi «Florin Vasilescu» şi cea de a 8 –a ediţie a Sesiunii de Comunicări şi Referate pentru Profesori  .

Conform Regulamentului concursului echipele participante vor fi selectate la nivelul fiecărui judeţ, iar formularele de înscriere pentru echipele care reprezintă judeţul la etapa naţională, se vor transmite electronic până la data de 5 mai a.c. pe adresa: concurs.calarasi@gmail.com cu specificaţia pentru Concursul «Florin Vasilescu».

Profesorii care doresc să participe la Sesiunea de Comunicări şi Referate cu tema: «Ştiinţa şi tehnica în învăţământul preuniversitar românesc» îşi vor transmite intenţia de participare pe adresa: sesiune.calarasi@gmail.com , până la data de 5 mai a.c. cu specificaţia pentru Sesiunea profesorilor.

Rezumatele lucrărilor se vor transmite, atât pentru concursul elevilor cât şi pentru sesiunea de comunicări şi referate a profesorilor, în format electronic, pe adresele mai sus menţionate până la data de 16 mai a.c.

Programul manifestării, formularele de înscriere, machetele pentru lucrări şi rezumate, regulamentul şi condiţiile de participare se vor găsi începând cu data de 21 martie 2011 pe următoarele website-uri: http://www.isj.cl.edu.rowww.fizica.ro/giif .

 

Mai multe informatii in fisierul alaturat: Invitatie

Anunțuri