Stimate doamne / Stimaţi domni,

British Council organizează a patra ediţie din Romania a concursului FameLab.

FameLab este cea mai importantă competiţie internaţională de comunicare a ştiinţei către publicul dintr-o sală de spectacol sau prin intermediul televiziunii. IATA REZOLVAREA: In pagina de pornire a Facebook, sus, in partea dreapta unde se afla cele 3 tab-uri Acasa/Profil/Contul meu, asigura-te ca este selectat ACASA. Mergi pana in partea de jos a paginii, pe banda bleu, in dreapta, apoi selecteaza EDITEAZA OPTIUNILE (Edit options), iar la ARATA POSTARI DE LA (Show posts from), unde este activata implicit „Prieteni si pagini cu care interactionezi cel mai mult”, schimba si alege cealalta optiune TOTI PRIETENII SI PAGINILE (All of your friends ), dupa care nu uita sa dai click stanga pe SALVEAZA. Nota: Aceasta este rezolvarea problemei pentru pagina personala. S-ar putea totusi sa mearga aceste optiuni si pentru pagina de business. Am incercat mai devreme sa schimb aceste setari la pagina http://www.facebook.com/pages/ImobiliareBizro/185422838160217 si cred ca a functionat.

Simpla postare pe Perete a unei stiri despre informatiile mai sus mentionate nu va rezolva problema deoarece majoritatea prietenilor/fanilor deja nu au posibilitatea sa vada stirea, asta din cauza setarii implicite/default. Pentru cine doreste sa-si anunte si prietenii despre aceste modificari, dati „I AM ATTENDING” si apoi folositi butonul de sub poza „SELECT GUESTS TO INVITE”. Mentionez ca pe aceasta cale pot fi trimise maxim 50 invitatii deodata. Deci va trebui sa folositi de mai multe ori butonul „SELECT GUESTS TO INVITE” pentru a trimite tuturor prietenilor vostrii.

Căutăm tineri pasionaţi de ştiinţă şi tehnologie, capabili să prezinte subiecte din domeniile ştiinţelor naturii, matematicii sau tehnologiei, nu doar corect din punct de vedere ştiinţific, dar şi pe înţelesul celor fară o pregatire de specialitate. Cei care reuşesc să facă acest într-un mod cât mai atractiv pentru public, au cele mai mari şanse să câstige.

Cei ce doresc să participe la una din cele trei selecţii regionale pe care le organizăm, în perioada 31 martie – 9 aprilie, la Iaşi, Bucureşti şi Cluj, trebuie să acceseze pagina noastră de Internet  http://www.britishcouncil.org/ro/romania-science-famelab-science-competition-2011.htm , să completeze un Formular de înscriere şi să-l trimită la adresa famelab@britishcouncil.ro .

Dacă nu aveţi posibilitatea să vă înscrieţi, vă rugăm să transmiteţi invitaţia noastră de a participa la concursul FameLab unui număr cât mai mare de tineri interesaţi de ştiinţă şi tehnologie.

Cei mai buni concurenţi din selecţiile regionale vor beneficia de un program de formare în domeniul comunicării ştiinţei realizat de specialişti români şi britanici.  

Câstigătorul finalei naţionale de la Bucureşti va reprezenta România în finala FameLab International care se va desfaşura la începutul lunii iunie la Cheltenham în Marea Britanie.

Mai multe informaţii despre celelelate premii şi despre modul de desfăşurare a competiţiei la adresa de Internet http://www.britishcouncil.org/ro/romania-science-famelab-science-competition-2011.htm sau prin e-mail famelab@britishcouncil.ro

Cu cele mai bune urări,

Gabriel Ivan
Education & Science Projects Manager
British Council
British Council, Calea Dorobantilor 14, Bucharest 010572, Romania
T +40 21 3079600 (reception), 3079639 (direct line)
F +40 21 3079602, 3079601
gabriel.ivan@britishcouncil.ro
www.britishcouncil.ro

The British Council is the United Kingdom’s international organisation for educational opportunities and cultural relations. We are a registered charity; 209131 (England and Wales) SC037733 (Scotland). We create international opportunities for the people of the UK and other countries and build trust between them worldwide. We call this cultural relations.

This message is for the use of the intended recipient(s) only. If you have received this message in error, please notify the sender and delete it. The British Council accepts no liability for loss or damage caused by software viruses and you are advised to carry out a virus check on any attachments contained in this message.

Reclame